Olet täällä

E-aineistot

eKirjasto tarjoaa käyttöösi yleisten kirjastojen e-aineistoja. Osa niistä on vapaasti käytettävissä, osan käyttämiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän tunnuksen.
Flipsterissä on noin 50 eri aiheista, englanninkielistä aikakauslehteä. Käytettävissä kirjaston asiakaskoneilla ja kirjaston ulkopuolella omalla laitteella sekä Flipster-mobiilisovelluksella kirjautumalla palveluun omalla kirjastokortilla.
Naxos music library on klassisen musiikin kuuntelupalvelu. Palvelussa on musiikkia yli 100 000 CD-levyn verran. Kuuntelusession maksimipituus on kaksi tuntia, ja sitä voi käyttää omilla laitteilla kirjaston ulkopuolella kirjautumalla palveluun omalla kirjastokortilla.
Soitonopetuksen verkkopalvelu (kitara, basso, rummut, koskettimet, äänitys, laulu, ukulele ja blues-huuliharppu). Yli 70 kurssia. Omista oheislaitteista riippuen myös viritys-, metronominkäyttö- ja äänitysmahdollisuus. Käyttö kirjautumalla palveluun omalla kirjastokortillasi.
Monikielinen sanakirja joka kääntää 41 kielelle ja sisältää sekä yleiskielen että erikoisalojen sanastoa. Palvelussa on myös kieltenopetuksen oppitunteja ja kielioppia kahdeksalla kielellä. Pyydä kirjastosta käyttäjätunnus ja salasana palveluun. Salasana muuttuu puolivuosittain.
Kotimaisia sanomalehtiä digitaalisina näköislehtinä. Palvelun kautta voi lukea mm. Helsingin sanomia, Kalevaa ja Turun Sanomia. Käytettävissä kirjaston tiloissa kirjaston asiakaskoneilla tai omilla laitteilla kirjaston avoimessa WLAN-verkossa. Luettavissa on yli 200 kotimaista sanomalehteä.
Suosittuja, kotimaisia aikakauslehtiä digitaalisina näköislehtinä. Tarjolla on mm. Tiede, Kamera, Image ja Eeva. Käytettävissä kirjaston tiloissa kirjaston asiakaskoneilla tai omilla laitteilla kirjaston avoimessa WLAN-verkossa. Luettavissa on noin 140 kotimaista aikakauslehteä.