Olet täällä

Ruoka- ja siivouspalvelut

 

Tekninen toimi järjestää Reisjärven kunnassa ruokapalvelut sivistystoimelle ja Selänteelle sekä henkilökunnalle kahdessa eri valmistuskeittiössä.

Ravitsemus- siivoustyönjohtajana 50% toimii Merja Luomanen pu. 040 3008 245

Terveyskeskuksen keittiö puh. 040 3008331, Savikontie 1

Keittiössä palvelee emäntä Päivi Vinkka ja keittäjät Tuulikki Jauhoniemi sekä Anu Honkaperä seitsemänä päivänä viikossa.
Ateriapalvelussa toimii Tuula Kankaanpää. Lounaat valmistetaan ja pakataan kuljetusastioihin.
Ateriapalvelun työntekijä kuljettaa lounaat kunnan ruoka-autolla toimintakeskukseen, Mäntykotiin ja ateriapalvelun asiakkaille kotia. Ateriapalvelun asiakkaille kuljetetaan viikonlopun ruuat kylminä perjantaisin.
Terveyskeskuksen vuodeosastolle ja vanhainkotiin/palveluasuntoihin valmistetaan ja tarjoillaan aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala. Ruuat annostellaan lämpövaunuihin joilla ne kuljetetaan osastoille.
Lisäksi päiväkeskuksen asiakkaat ja kunnan ja Selänteen henkilökunta käy lounaalla ruokalassa.
Koululaisten lomien aikana valmistetaan keittiössä myös ruuat ja kuljetetaan päiväkotiin ja ryhmäperhepäiväkotiin.
Lounaan hinta henkilöstölle 6,30 eur/lounas, vierailijoille 8,60 eur/lounas  ja suoritteen hinta Selänteen asiakkaille 4,14 eur.
Terveyskeskuksen keittiöllä valmistuu vuosittain n. 90 000 suoritetta.

Yläasteen keittiö puh. 040 3008 247, Kisatie 5  

Kouluruokailulla pyritään turvaamaan oppilaiden monipuolinen, ravitseva ja tasapainoinen ateria, joka järjestetään oppilaiden ikäkauden ja edellytysten mukaisesti edistäen terveyttä, kasvua ja kehitystä. Kouluruoka kattaa osan lapsen ja nuoren päivittäisestä ravinnontarpeesta, mikä täydentää päivän muuta ruokailua. Kouluateriaan kuuluvat lämminruoka, salaatti, raaste tai tuore pala, leipä, levite ja juoma.
Reisjärven kunnan koulujen ruokapalvelut koostuvat yhdestä valmistuskeittiöstä sekä kolmesta jakelukeittiöstä. Valmistuskeittiö sijaitsee Kisatien koululla (yläaste) jossa valmistetaan kouluaikoina päivittäin n. 520 ateriaa oppilaille ja henkilökunnalle. Emäntänä toimii Merja Luomanen ja keittäjinä Eija Räisälä ja Ritva Suorsa. Jakelukeittiöt Niemenkartanon koululla, Leppälahden koululla ja Kalajan koululla joihin kuljetetaan ruoka yläasteen keittiöltä. Niemenkartanon jakelukeittiöllä toimii keittäjä Aila Timonen, Leppälahden keittäjä-siivooja Leila Vedenoja ja Kalajan keittäjä-siivooja Tiina Ahola.Kouluilla on kuuden viikon kiertävä ruokalista.Yläaasteen keittiöllä valmistetaan lounasruoka myös varhaiskasvatukselle päiväkotiin ja ryhmäperhepäiväkotiin, joihin  ruuat kuljetetaan. Päiväkoti Tuulenpesän jakelukeittiöllä toimii keittäjä-siivooja Auli Uusikangas,  lounaan jakelun lisäksi hän valmistaa aamu- ja välipalan.Koululounaan hinta oppilaille 3,53 eur, henkilökunnalle 4,73 eur ja vierailijoille 6,30 eur.

 

Siivouspalvelut

Tekninen toimi järjestää ammattitaitoista siivouspalvelua kunnantalolle, koulurakennuksille, liikuntatiloille ja palvelulaitoksille ym. Palvelu sisältää ylläpito- perus- ja erikoissiivousta. Toimitilat vuokrataan puhtaina ja siivottuina, eli tilavuokrat sisältävät siivouksen. Teknisen toimen 8 siivoojaa tuottavat tilojen käyttäjille viihtyisät, terveelliset ja turvalliset tilat käyttötarkoituksen, vuodenajan ja käyttöasteen huomioiden. Siivoojamme työskentelevät ympäristöä säästäen ja kiinteistöjen arvoa säilyttäen.

 

Liitetiedostot: 
TiedostoKoko
PDF icon Ruokalista sivistystoimelle23.35 KB