Ateria- ja puhtauspalvelut

Tekninen toimi järjestää Reisjärven kunnassa ruokapalvelut sivistystoimelle ja Selänteelle sekä henkilökunnalle kahdessa eri valmistuskeittiössä. Kunnan omana toimintana on sivistystoimelle järjestettävät ruokapalvelut, ja yrittäjävetoisesti Selänteen ruokapalvelut.

Ateria- ja puhtauspalvelupäälikkö Merja Luomanen p 040 3008 245

Terveyskeskuksen keittiö, Savikontie 1, p 050 465 2495

Terveyskeskuksen keittiö toimii yrittäjävetoisesti. Lounaat valmistetaan ja pakataan kuljetusastioihin. Ateriapalvelun työntekijä kuljettaa lounaat kunnan ruoka-autolla toimintakeskus Violaan, Mäntykotiin ja ateriapalvelun asiakkaille kotia. Ateriapalvelun asiakkaille kuljetetaan viikonlopun ruuat kylminä perjantaisin.
Terveyskeskuksen arviointi- ja vuodehoitoyksikkö Arviidaan ja vanhainkotiin/palveluasuntoihin valmistetaan ja tarjoillaan aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala. Palvelutalo Mansikkaan valmistetaan ja viedään joka päivä lämmin ateria (sekä lounas että päivällinen). Mäntykotiin menee päivällinen maanantaista perjantaihin.

Ruuat annostellaan lämpövaunuihin joilla ne kuljetetaan osastoille.

Lisäksi päiväkeskuksen asiakkaat käyvät Mansikassa saunomassa sekä syömässä ja juomassa kahvit. Kunnan ja Selänteen henkilökunta sekä eläkeläisiä käyvät lounaalla ruokalassa.
Koululaisten lomien aikana valmistetaan keittiössä myös ruuat ja kuljetetaan päiväkotiin ja ryhmäperhepäiväkotiin.
Lounaan hinta henkilöstölle 6,90 eur/lounas, vierailijoille 9,30 eur/lounas.
 

Oiva-valvonta­tietojen julkistaminen: https://www.oivahymy.fi/

Yläasteen keittiö, Kisatie 5 p 040 3008 247  

Kouluruokailulla pyritään turvaamaan oppilaiden monipuolinen, ravitseva ja tasapainoinen ateria, joka järjestetään oppilaiden ikäkauden ja edellytysten mukaisesti edistäen terveyttä, kasvua ja kehitystä. Kouluruoka kattaa osan lapsen ja nuoren päivittäisestä ravinnontarpeesta, mikä täydentää päivän muuta ruokailua. Kouluateriaan kuuluvat lämminruoka, salaatti, raaste tai tuore pala, leipä, levite ja juoma.

Reisjärven kunnan koulujen ruokapalvelut koostuvat yhdestä valmistuskeittiöstä sekä kolmesta jakelukeittiöstä. Valmistuskeittiö sijaitsee Kisatien koululla (yläaste) jossa valmistetaan kouluaikoina päivittäin n. 520 ateriaa oppilaille ja henkilökunnalle. Yläasteen keittiöltä kuljetetaan ruoka Niemenkartanon koulun jakelukeittiöön. Kouluilla on kuuden viikon kiertävä ruokalista.Yläaasteen keittiöllä valmistetaan lounasruoka myös varhaiskasvatukselle päiväkotiin ja ryhmäperhepäiväkotiin, joihin  ruuat kuljetetaan. Päiväkoti Tuulenpesässä toimii jakelukeittiö. Koululounaan hinta oppilaille 3,35 eur, henkilökunnalle 6,00 eur, valvonnassa 4,80e  ja vierailijoille 8,00 eur.

Oiva-valvonta­tietojen julkistaminen: https://www.oivahymy.fi/

 

Siivouspalvelut

Tekninen toimi järjestää ammattitaitoista siivouspalvelua kunnantalolle, koulurakennuksille, liikuntatiloille ja palvelulaitoksille ym. Palvelu sisältää ylläpito- perus- ja erikoissiivousta. Toimitilat vuokrataan puhtaina ja siivottuina, eli tilavuokrat sisältävät siivouksen. Teknisen toimen siivoojat tuottavat tilojen käyttäjille viihtyisät, terveelliset ja turvalliset tilat käyttötarkoituksen, vuodenajan ja käyttöasteen huomioiden. Siivoojamme työskentelevät ympäristöä säästäen ja kiinteistöjen arvoa säilyttäen.

Ateria- ja puhtauspalvelupäälikkö Merja Luomanen p 040 3008 245

 

Liitetiedostot
Liite Size
Ruokalista 2023-24(7312)_0.pdf 75.95 KB