Väärinkäytösten ilmoituskanava

Väärinkäytösten ilmoituskanava on EU:n whistleblower -direktiinin mukainen työkalu eettisten periaatteiden ja luottamuksen ylläpitämiseen sekä väärinkäytösepäilyistä ilmoittamiseen.

Mikäli Reisjärven kunnan työntekijä tai kunnan organisaation kanssa tekemisissä oleva henkilö on saanut tietoa lainsäädännön vastaisesta toiminnasta työssään tai sen yhteydessä ja epäilee väärinkäytöstä, ilmoituksen väärinkäytöksestä voi tehdä alla olevan linkin kautta.

Käsittely toteutetaan luottamuksellisena ja ilmoitustietoihin on pääsy vain niihin oikeutetuilla käsittelijöillä. Ilmoituksen voi jättää anonyymisti tai jättää yhteystiedot – kummassakin tapauksessa ilmoitus käsitellään luottamuksellisesti.

Täytä ilmoituslomake alla olevasta linkistä. Lähetettyäsi lomakkeen järjestelmään saat vahvistuksen sen vastaanottamisesta. Ota talteen omaa ilmoitustasi koskeva numerotunniste. Ilmoitukseen voi lisätä myös liitteitä.

https://link.webropolsurveys.com/CP/41941AB58ADB477F


Voit seurata ilmoituksesi käsittelyä ja käydä keskustelua Whistleblowing-tiimin kanssa kirjautumalla omalla numerotunnisteellasi. Huomioithan, että jos hukkaat tunnisteen, emme pysty turvallisuussyistä antamaan sitä sinulle enää uudestaan, vaan tällöin sinun tulee tehdä uusi ilmoitus.

Sinulle voidaan esittää kysymyksiä asian käsittelyn aikana. Tätä varten sinun tulee käydä seurantasivulla käsittelyn edetessä.