Ylivieskan seudun musiikkiopisto

Reisjärven toimipiste

Ylivieskan seudun musiikkiopisto tarjoaa taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista musiikinopetusta Reisjärvellä. Muut opiston jäsenkunnat ovat Alavieska, Kalajoki, Pyhäjoki, Sievi ja Ylivieska. Opisto on perustettu vuonna 1968. Reisjärvellä on 28 oppilaspaikkaa.

Reisjärven toimipisteessä voi opiskella pianon, sellon, vaskisoitinten ja viulun soittamista. Opetus tapahtuu pääasiassa Niemenkartanon koululla. Muiden instrumenttien opetus vaatii matkustamista yleensä joko Sieviin tai Ylivieskaan.

Musiikkiopistoon pyritään pääsykokeiden kautta. Pääsykokeet järjestetään keväisin huhtikuussa ja niistä ilmoitetaan nettisivuillamme ja paikallislehdessä maaliskuussa.

Reisjärvellä toimii myös musiikkileikkikouluryhmiä. Ryhmiin ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella osoitteessa https://ysmo.eepos.fi/ tai toimiston kautta.
Lisätietoja opistosihteeriltä p. 044 4294 323.

Musiikkiopiston oppilaita voi pyytää esiintymään erilaisiin tilaisuuksiin. Musiikkiopiston kannatusyhdistyksen kautta esiintyjille voi maksaa korvauksena esiintymisstipendin, josta sovitaan tapauskohtaisesti. Esiintymispyyntöjä otetaan vastaan toimipisteen johtajan kautta: Anna-Julia Peippo p. 044 3631 366.

Tästä linkistä pääset musiikkiopiston sivuille katsomaan lisätietoja:

http://www.ylivieska.fi/musiikkiopisto