Reisjärven toimipiste

Ylivieskan seudun musiikkiopisto tarjoaa taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista musiikinopetusta Reisjärvellä. Muut opiston jäsenkunnat ovat Alavieska, Kalajoki, Pyhäjoki, Sievi ja Ylivieska. Opisto on perustettu vuonna 1968. Reisjärvellä on 28 oppilaspaikkaa.

Reisjärven toimipisteessä voi opiskella pianon, sellon, vaskisoitinten ja viulun soittamista. Opetus tapahtuu pääasiassa Niemenkartanon koululla. Muiden instrumenttien opetus vaatii matkustamista yleensä joko Sieviin tai Ylivieskaan.

Musiikkiopistoon pyritään pääsykokeiden kautta. Pääsykokeet järjestetään keväisin huhtikuussa ja niistä ilmoitetaan nettisivuillamme ja paikallislehdessä maaliskuussa.

Reisjärvellä toimii myös musiikkikleikkikouluryhmiä. Ryhmiin ilmoittaudutaan nettisivuilta löytyvällä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella tai puhelimitse kansliaan. Musiikkiopiston kanslia sijaitsee Ylivieskassa p. 044 4294 323.

Musiikkiopiston oppilaita voi pyytää esiintymään erilaisiin tilaisuuksiin. Esiintymispyyntöjä otetaan vastaan sivutoimipisteen johtajan kautta. Musiikkiopiston kannatusyhdistyksen kautta esiintyjille voi maksaa korvauksena esiintymisstipendin, josta sovitaan tapauskohtaisesti. Reisjärven toimipisteen vastaava opettaja on Mariiana Dikanarova p. 044 4294 611.

Tästä linkistä pääset musiikkiopiston sivuille katsomaan lisätietoja:

http://www.ylivieska.fi/musiikkiopisto